Política de Privacitat Web

Reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius a l'tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a través dels diferents formularis situats al web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que l'identifica o li fa identificable. A través del web, en les caselles establertes a l'efecte recollim les dades personals que l'usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l'usuari està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la pròpia configuració establerta per l'usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita d'l'usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de forma lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 27 d'abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 de el 5 de desembre.

 

Finalitat, durada i legitimació de l'tractament:
Les dades que l'usuari ens proporcioni els tractarem amb les següents finalitats:

  • Ÿ Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l'usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l'usuari per a poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través d'aquest formulari. Aquestes dades les conservarem durant el temps necessari per a complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys. La base de legitimació de l'tractament de les dades serà el consentiment que atorga l'usuari a l'seleccionar la casella d'acceptació de la nostra política de privacitat abans d'enviar la petició. L'usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l'tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • I millorar la seva experiència a l'navegar per la web. Aquestes dades les conservarem mentre l'usuari no revoqui el seu consentiment a l'tractament dels mateixos eliminant les galetes i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

  • La base de legitimació per millorar la vostra a l'navegar per la web és el consentiment que atorga l'usuari a l'acceptar les galetes. L'usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud de l'tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
     

Cessió o comunicació de dades personals:
Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers llevat que hi hagi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats a l'Responsable que actuen com a encarregats de el tractament.

Dades de Tercers
Si l'usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat, garanteix que ha obtingut aquestes dades de manera lícita, que ha informat prèviament als afectats, obtenint el seu consentiment per comunicar i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada
Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l'usuari no facilita aquests camps, o no marca la casella d'acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l'enviament de la informació.